Chinny Lijnbaan


Chinny Lijnbaan Rotterdam


Chinny is een Surinaamse broodjeszaak gelegen op verschillende locaties in Rotterdam en Den Haag. Waaronder de Lijnbaan en de Hoogstraat in het centrum  van Rotterdam, Alexandrium winkelcentrum en Delfshaven. Bij Chinny op de Lijnbaan in Rottermdam hebben wij de kozijnen voorzien van een gold brass laag. De prachtige puien komen van JM van Delft & zn.

Image
Image
Image
Image

De metaal kleur die is toegepast op kozijnen van het gebouw op de Lijnbaan  betreft Metalier Gold Brass. Deze is gepatineerd met brown patina en afgelakt met mat clearcoat zodat deze zijn kleur  behoud.

De onderstaande afbeeldingen zijn stalen van de kleur Gold Brass met een andere afwerking. 

De eerste foto is met brown patina op twee verschillende manieren gepatineerd. De tweede foto is het "ruwe metaal" en de laatste foto is met black patina afgewerkt. 

Image

Brown patina

Image

Ruw metaal

Image

Black patina


Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze specialisten. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. WellColl Special Paints is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Bijlage(s)