GewoonGers Vlaardingen


GewoonGers


GewoonGers is organisatie waar; showroom, kantoor en productie allemaal onder een dak te vinden is. Het is een Rotterdams bedrijf dat sinds 2016 garant staat voor maatwerk door zijn specialisten. GewoonGers maakt stalen deuren van aluminium en glas. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen. 

Een van de projecten in de showroom van GewoonGers hebben wij mogen voorzien van een metaal coating. Dit betreft een koperen bar. Om de bar een passende look en feel te geven is ervoor gekozen om deze af te lakken met een gloss coating zodat deze mooi glanst en het koper beter tot zijn recht komt.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De metaal kleur die is toegepast op de bar van GewoonGers betreft Salmon Copper. Deze is afgelakt met een gloss clear coat.

De onderstaande afbeeldingen zijn stalen van de kleur Salom Copper met een verschillende afwerkingen.

De eerste foto is met black patina op twee verschillende manieren gepatineerd. De tweede foto is het "ruwe metaal" en de laatste foto is een green patina. 

Image
Image
Image

Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze specialisten. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. WellColl Special Paints is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Bijlage(s)