Nieuws
25 februari, 2021

Metaal coating projecten op Nederlandse bodem


Featured image for “Metaal coating projecten op Nederlandse bodem”

Metaal coating projecten die zijn gerealiseerd door WellColl Special Paints


Onderstaand hebben wij een drietal van onze bijzondere metaalcoating projecten voor jullie op een rijtje gezet. Deze projecten zijn in Amsterdam en Rotterdam te zien. Dit op twee van de meest bekende straten van deze grote steden: de Kalverstraat en de Lijnbaan. Wellicht hebben jullie deze gebouwen al een keer gespot.

Bij het Trippenhuis in Amsterdam hebben wij de stalen binnen- en buitenpuien voorzien van een messing en bronzen laag. De prachtige puien komen van JM van Delft & zn. De metaal kleur die is toegepast op de buitenpuien van het Trippenhuis betreft Metalier Smokey Brons. Deze is gepatineerd met black patina en afgelakt met mat clearcoat zodat deze zijn kleur  behoud.

V&D Amsterdam - Kalverstraat


Bij het van ouds V&D pand in Amsterdam hebben wij de stalen buitenpuien en de luifel voorzien van binnen- en buitenpuien voorzien van een messing en bronzen laag. De prachtige puien komen van JM van Delft & zn. De metaal kleur die is toegepast op de buitenpuien van het Trippenhuis betreft Metalier Smokey Brons. Deze is gepatineerd met black patina en afgelakt met mat clearcoat zodat deze zijn kleur  behoud.

Image
Image

Chinny Rotterdam - Lijnbaan


Chinny is een Surinaamse broodjeszaak gelegen op verschillende locaties in Rotterdam en Den Haag. De metaal kleur die is toegepast op kozijnen van het gebouw op de Lijnbaan  betreft Metalier Gold Brass. Deze is gepatineerd met brown patina en afgelakt met mat clearcoat zodat deze zijn kleur  behoud.

Image
Image

Trippenhuis Amsterdam - Kloveniersburgwal


Het Trippenhuis in Amsterdam hebben wij de stalen binnen- en buitenpuien voorzien van een messing en bronzen laag. De prachtige puien komen van JM van Delft & zn. De metaal kleur die is toegepast op de buitenpuien van het Trippenhuis betreft Metalier Smokey Brons. Deze is gepatineerd met black patina en afgelakt met mat clearcoat zodat deze zijn kleur  behoud.

Image
Image