Over ons

WellColl Special Paints

Het Limburgse familiebedrijf WellColl Groep slaat met de introductie van Wellcoll Special Paints een andere weg in als aanvulling op het bestaande dienstenpakket. Met onder andere schadeherstel, autoverhuur, bedrijfswageninrichting, TomTom Telematics en auto-aanpassingen is dit tot nu toe gericht op de automotive. Vanwege een geheel andere klantengroep is bewust de keuze voor een nieuw label gemaakt.

Eind 2013 hebben we de bedrijfsactiviteiten en de inventaris van een meubelspuiterij in Valkenswaard overgenomen. Door de aanschaf van een compleet nieuwe spuitcabine en het aantrekken van personeel met ervaring in industrieel spuitwerk hebben we in onze vestiging Weert een volwaardige afdeling neergezet.

Wellcoll Special Paints richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder de particulier, de industrie en de bouwgerelateerde branche. Er worden niet alleen uni- en metallic lakken verwerkt, maar ook metaalcoatings van Verometal. De toepassingen zijn daardoor legio: van gebruiksvoorwerpen tot kunstobjecten en van interieurstukken tot complete gevelsystemen.


De klant staat voorop!Limburgs familiebedrijfAfspraak is afspraak


Kom gerust eens vrijblijvend praten over uw project!