Over ons


Over WellColl Special Paints


WellColl Special Paints is de creatieve afdeling binnen de WellColl Groep. De WellColl Groep beeft Special Paints in het leven geroepen als aanvulling op het bestaande dienstenpakket waaronder schadeherstel, RentaRolla auto- en bus verhuur en bedrijfswageninrichtingen.

Special Paints is gevestigd op het hoofdkantoor van WellColl te Sittard, van origine komt Special Paints uit Weert, voorheen De Designspuiterij. Eind 2013 is het besluit genomen tot het overnemen van de bedrijfsactiviteiten en de inventaris. Om uniformiteit te creëren binnen de groep is er gekozen om De Designspuiterij een nieuwe naam te geven, wegens de internationale extensie van het label in de afgelopen jaren.
Wellcoll Special Paints richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder de particulier, de industrie en de bouw gerelateerde branche. Er worden niet alleen uni- en metallic lakken verwerkt, maar ook metaalcoatings van Metalier. De toepassingen zijn daardoor legio: van gebruiksvoorwerpen tot kunstobjecten en van interieurstukken tot complete gevelsystemen.

De klant staat voor op


Limburgs familiebedrijf


Afspraak is afspraak


Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze specialisten. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. WellColl Special Paints is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Bijlage(s)