The New Motion Lolo laadpaal in zink uitgevoerd

The New Motion Lolo laadpaal in zink uitgevoerd

De laatste jaren worden er steeds meer plug-in hybride en elektrische auto’s verkocht die veelal zakelijk worden gebruikt. Met name de plugin hybrides hebben een kleiner bereik. Om toch efficiënt met energie om te gaan moet een berijder afhankelijk van de woon-werk afstand zowel thuis als op de zaak laden.

Wil iemand een beetje gemak, dan ontkom je niet aan een vaste laadpaal. Echt mooi zijn de meeste laadpalen niet. Ze verstoren vaak het aanzicht van een pand, omdat ze van kunststof gemaakt zijn en niet in het plaatje lijken te passen.

Voor een klant hebben we één van de mooiste laadpalen van dit moment, The New Motion Lolo laadpaal, uitgevoerd in zink. De hier toegepaste Lolo laadpaal is een 3 fase uitvoering met 22kw capaciteit en een vaste kabel. De standaard uitvoering is in gebroken wit kunststof. We spuiten daar een echte laag metaal overheen waardoor het oppervlak een “natuurlijk” voorkomen krijgt. Doordat aan het pand van de klant veel zinken elementen (boeiboorden en regenpijpen) zijn verwerkt, past de laadpaal veel beter in de gehele architectuur.
Met de tijd zal het zink van de laadpaal alleen maar mooier worden door de invloed van het weer.

Vergelijkbare laadpalen kunnen we uitvoeren in messing, cortenstaal, tin, messing, brons (gepatineerd), aluminium enz. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Deel dit bericht!

2 Comments on “The New Motion Lolo laadpaal in zink uitgevoerd”

  1. Beste designspuiterij,

    Ik vind de verzinkte lolo erg mooi. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn zou ik eventueel een lolo kunnen laten verzinken?

    met vriendelijke groet,

    Peter Hoekstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *