The Sugar Club


The Sugar Club Auckland


The Sugar Club in Auckland - New Zealand is een project geweest van Metalier. Door Metalier is The Sugar Club voorzien een Gold Brass laag op verschillende oppervlakken. Dit op onder andere de naam en de deur bij de ingang, wanden, delen van de bar en de lampen. 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De metaal kleur die is toegepas betreft Metalier Gold Brass. Deze is gepatineerd met brown patina en afgelakt met gloss clear coat zodat deze goed glimt en zijn kleur met de jaren behoudt.

De onderstaande afbeeldingen zijn stalen van de kleur Gold Brass met een andere afwerking.

De eerste foto is met brown patina op twee verschillende manieren gepatineerd. De tweede foto is het "ruwe metaal" en de laatste foto is met black patina afgewerkt.

Image

Brown patina

Image

Ruw metaal

Image

Black patina


Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze specialisten. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. WellColl Special Paints is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Bijlage(s)