THEMING

ABOUT THEMING, THE PRODUCTS AND TECHNIQUES

Special Paints thematisering


Special Paints is gespecialiseerd in het realiseren van dromen van de klant. Door keer op keer tot nieuwe verbindingen tussen kleuren en materialen te komen leidt dit tot magische nieuwe vormen. Jaarlijks zijn miljoenen mensen over de hele wereld enthousiast, ontroerd en opgewonden door themaparken over de hele wereld. Het atelier werkt samen met verschillende partners als Vekoma in de entertainment industrie om deze creaties te realiseren. Samen werken wij aan het creëren van een unieke ervaring voor de bezoekers van deze themaparken.

Ontwerpers bedenken dagelijks nieuwe creaties voor themaparken om zijn bezoekers mee te voeren in een nieuwe werkelijkheid. Special Paints biedt een groot palet aan mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Elke gewenste kleur kan worden gecombineerd met een uitgebreide reeks aan structuren en texturen, toepasbaar op elke vorm en op vrijwel elk basismateriaal. Realisatie van deze producties voeren wij veelal uit met in de automotive bewezen garantie systemen.


Design


Magic touch


Dreams come true


Gerealiseerde projecten


Wij zijn ontzettend trots op de projecten die wij hebben mogen realiseren voor verschillende themaparken over de hele wereld. Onderstaand een selectie aan projectfoto's.

Door te klikken op klik hier onder de foto kunt u meer foto's zien van onze projecten.

Image

Volldampf

Deze achtbaan is geïnspireerd op een stoomlocomotief uit de 19e eeuw. Klik hier

Image

Hals-über-Kopf

De Hals-über-Kopf is een uniek prototype van een 80 meter hoge en 800 meter lange achtbaan. Klik hier

Image

-

-


Contact


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat van een van onze specialisten. Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van onze medewerkers. 

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina voor het telefoonnummer. WellColl Special Paints is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Bijlage(s)