Verometal Metaal Coating

Wij werken met Verometa metaalcoatingl. Deze harde metaal coating bestaat voornamelijk uit echt metaalpoeder. Door dit Verometal metaalpoeder te mengen met een bindmiddel en een reactor ontstaat een koud vloeibaar metaal. Het metaal kan worden aangebracht door middel van een spuitmethode.

In de keuze van het basismateriaal bent u vrij en dat maakt het met name ook zo uniek. Als u een ontwerp maakt in kunststof, gips, hout of metaal. Of misschien in kalk, beton, aardewerk of glas. Voor wat betreft de Verometal metaal coating zijn er nagenoeg geen beperkingen. Na uitharding heeft de metaal coating nagenoeg alle eigenschappen en de uitstraling van het oorspronkelijke aangebrachte metaal. De aangebrachte Verometal laag is duurzaam en is geschikt voor toepassingen binnen en buiten.


Wilt u het van

Beschikbare metalen in Verometal metaal coating zijn: messing – brons – koper – aluminium – ijzer – zink – tin – roestvast staal – nikkel – zilver – gunsmoke.

De verwerkingsmethode en de eindafwerking bepalen de uiteindelijke uitstraling van het oppervlak. Mat, glanzend, gepolijst of gepatineerd en met of zonder structuur. Door de combinatie van mogelijkheden kan bijna ieder specifiek idee werkelijkheid worden.


We kunnen de metaal coating aanbrengen op

Een stalen beeld in brons, een aluminium leuning in koper, een MDF kastje in oud brons, een formica statafelblad in messing, een PVC lampekap in goud. Wij draaien ons hand er niet voor om en realiseren samen met de opdrachtgever dat unieke project!